Cart

Kurirska isporuka na teritoriji Srbije

Isporuka na teritoriji Srbije vrši se kurirskom službom.

Narudžbe primljene radnim danima do 12h će biti poslate istog dana i isporučene sutradan, a narudžbe primljene posle 12h će biti isporučene u roku od 48h. Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.

Rok za reklamacije na eventualna oštećenja je 24h od trenutka prijema.

          Minimum za porudžbinu nije određen.

 Troškovi dostave

Troškovi dostave nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se dodatno tarifiraju, zavisno od tarifa izabrane kurirske službe. Dostavu pošiljaka vrše naše partnerske kurirske službe na teritoriji Srbije, uključujući pod određenim uslovima i  teritoriju Kosova.

Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-16 h. Molimo vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Osim u slučaju plaćanja pouzećem, prilikom preuzimanja pošiljke, kuriru ne plaćate ništa jer ste sve već platili kroz narudžbenicu.

Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko vas kurir ne pronađe na adresi, da vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo vas kako bi ustanovili razlog ne uručenja i dogovorili se o ponovnom slanju.

Brendovi