Kako kupiti

Biranje proizvoda

Kada pronađete željeni proizvod kliknite na “U korpu”. Bićete preusmereni na stranicu Korpa za kupovinu, gde ćete moći da vidite sve proizvode koji se nalaze u korpi, promenite količinu proizvoda, uklonite jedan ili više proizvoda iz svoje korpe za kupovinu. Ukoliko želite da se vratite nazad i kupite još neki proizvod, kliknite na “Nastavite kupovinu”.

Informacije o isporuci

Kliknite na dugme “Potvrdite” da završite naručivanje. Ukoliko ste novi korisnik potrebno je da kreirate nalog popunjavanjem sledećeg formulara. Prijava će trajati 1-2 minuta, i nakon toga ćete biti u mogućnosti da izvršite naručivanje. Ukoliko se adresa za isporuku ne poklapa sa adresom za naplatu, molimo izaberite “Unesite novu adresu za isporuku” opciju i unesite ostale neophodne informacije.

Zaključite naručivanje

Da biste izvršili naručivanje, molimo izaberite željeni način plaćanja i koristite polje “Komentari” da unesete dodatne informacije. Ukoliko se slažete sa Uslovima korišćenja, kliknite na “Naruči” kako biste prešli na sledeći korak.

U zavisnosti od detalja porudžbine i dostupnih mogućnosti možda će biti potrebno da izaberete način isporuke koji uključuje određene troškove.

Vaša korpa

close